top of page
P5200190_edited.jpg

Werken bij

LekkereTrek is in 2012 begonnen met het serveren van regionaal eten volgens de principes van slowfood, heerlijk, eerlijk regionaal en met het seizoen mee. De gedachte is dat als mensen op straat goed eten ze dat thuis ook gaan doen. Inmiddels is er gelukkig meer en meer besef dat gezond voedsel van dichtbij de beste bijdrage voor gezondheid en duurzaamheid van de aarde is.

Inmiddels doet LekkereTrek cateringen voor feesten zoals huwelijken en voor bedrijven in de drie Noordelijke provincies. Voedsel wordt bij een catering in bijvoorbeeld Friesland ook in Friesland ingekocht bij vaak kleinere producenten die smaak en voedingswaarde hoog in het vaandel hebben. In Groningen kopen we ook in deze provincie in.

Het succes van een goede catering is in de eerste plaats het goed afstemmen van de wensen van de klant met de mogelijkheden en het aanbod van LekkereTrek. De voorbereiding voor de catering zijn essentieel. Er moet in de regel in vrij korte tijd een grote hoeveelheid voedsel verstrekt worden.


Dit vergt ervaring, flexibiliteit en communicatie.

De toegevoegde waarde van de catering is dat over de herkomst van het eten interessante dingen te melden zijn. De verhalen over oorsprong en gedachten achter het voedsel vergroten de beleving en de waarde voor de eters.

Het werken op een foodtruck vergt naast een vooruitziende blik, een goede planningsvaardigheid, een grote werklust en energie. Bij tijd en wijlen is het zeer intensief en veelomvattend. Het is uitdagend en vergt een enorme drive.

Omdat LekkereTrek identiteit met taal en voedsel verbind is het spreken van het Fries of Gronings gewenst.

LekkereTrek zoekt samenwerking met een enthousiaste zelfstandige die bewezen ervaring heeft in Horeca, ondernemend is en een eigen visie op duurzaamheid en regionaal eten. Vanwege de fysieke eisen is een goede conditie en uithouding gewenst.

Herken jij je in de omschrijving en ben je een gepassioneerd en ondernemende persoon met visie en drive, reageer dan op deze oproep met een korte motivatie en CV, met een omschrijving van je verwachtingen.

LekkereTrek zoekt samenwerking met een enthousiaste zelfstandige die bewezen ervaring heeft in Horeca, ondernemend is en een eigen visie op duurzaamheid en regionaal eten.

terugkomdagcatering%2001_edited.jpg
bottom of page