top of page

Catering

LekkereTrek is ontstaan uit liefde voor eten en onze natuur. Onze missie is om mensen te verwennen met heerlijk eten, zodat ze zich thuis ook gaan verwennen met  beter eten.

Onze oldtimer is volledig ingericht volgens de hygiëne-eisen voor de horeca. Ook beschikt er op locatie altijd iemand  over sociale hygiëne, BHV en Hygiënecode HACCP.
Afhankelijk van hoe lang oldtimer gehuurd wordt en wat u bestelt, is er op locatie een 230-volt aansluiting nodig. Neem even contact op voor specifiekere informatie.

We bieden een heerlijke en eerlijke hap aan van regionaal oorsprong en met het seizoen mee. We zijn transparant over herkomst van ons aanbod, u heeft recht op te weten wat u in uw mond stopt!

Zakelijke catering

BRUILOFT

Bruiloft

EVENMENTEN

Evenementen

ONZEMEER

Anders

Zakelijke Catering

Bijzonder, en toch heel gewoon

Fries eten voor uw zakelijke catering: heerlijk en eerlijk! LekkereTrek verkoopt alleen echt regionaal voedsel van Friese bodem, maar dan wel in een bijzonder jasje. Wij selecteren onze authentieke gerechten op de beste smaak en hoogste kwaliteit. Niets minder dan het beste voor uw zakelijke meeting.

 

Locatie

De locatie kan een zakelijke meeting maken of breken. Indien nodig zoeken we graag een locatie die past bij uw wensen. Denk aan de Waddenzeedijk bij Holwerd, de hoogste terp van Friesland, of bij een van de prachtige Friese meren. Liever uw eigen bedrijslocatie? Geen probleem. Wij komen graag langs in onze karakteristieke Citroën HY streetfoodwagen.

Zakelijke catering

Gefeliciteerd!

Jullie gaan trouwen, geweldig! We helpen jullie graag met de catering om de dag nóg specialer te maken. Het lokale en authentieke gevoel dat we bieden zorgt ervoor dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Het is jullie feest en wij helpen graag mee om het speciaal en zo eigen mogelijk te maken.

 

Eerlijk eten 

Jullie willen het beste voor de gasten. Eerlijk en smaakvol eten, zonder het moeilijk te maken. Geen schilderij op het bord, maar een gerecht wat er qua smaak uitspringt. We zijn erg trots op ons broodje hamburger Fries roodbont met duindoornketchup. Fries roodbont, een zeldzame dubbeldoelkoe. Of bijvoorbeeldeen vegetarische 'pie' met wâldbeantsjes. Dit zijn twee voorbeelden uit de bijna onbeperkte mogelijkheden. Wat dacht je van Dokkumerkoffie met bijvoorbeeld Sûkerbolle, Dûmkes of Oranjekoek? Jullie bepalen het menu en wij doen graag suggesties.

Bruiloft

Bruiloft

Evenementen

Eerlijk eten voor festival en evenementen

Op evenementen en festivals is voor veel bezoekers het eten en drinken een belangrijk onderdeel van de totale beleving. Eerlijk, regionaal en seizoensgebonden eten verhoogt de feestvreugde. Streetfood met een verhaal van de beste kwaliteit en traceerbare herkomst. Met ook altijd vegetarische gerechten. Het oog wil ook wat. Met onze oldtimer, een Citroën HY in de Friese kleuren, krijgt uw feest of evenement er een bezienswaardigheid bij. Uw gast of bezoeker zal het ervaren, we maken het altijd gezellig!

 

Evenmenten

Anders

Wanneer je uit wilt pakken met bijvoorbeeld een pop/up restaurant. Midden in de wei, bij een boerderij in de boomgaard, op een landgoed of langs een meer. Wij kunnen dat allemaal voor u verzorgen. Indien nodig met muziek en helemaal aangekleed. Met het beste eten en drinken wat Friesland te bieden heeft. Kom zelf met je suggestie.

Anders
bottom of page