top of page

In 2019

 iets te vieren?

Fijn!

Een jubileum, verjaardag of simpel ‘het leven’ vieren op een bijzondere, smakelijke en duurzame manier? Dan is onze bjusterbaarlike actie echt iets voor u!

LekkereTrek, de duurzame Friese foodtruck, gaat 20 maal cateren met een eerlijke, regionale hap. We willen helpen de feestvreugde met ons optreden te vergroten. En we financieren daarmee tevens het laatste deel om onze droom, een duurzame elektrisch aangedreven Citroen HY te realiseren. Hoe leuk is dat?

 

Hoe werkt het?

In 2017 geeft u een feest waarbij LekkereTrek de catering verzorgt voor maximaal 75 personen. Met onze Citroen HY presenteren we een complete hap, natuurlijk met voorgerecht en dessert. Uw gasten genieten met volle teugen van de ambiance en het bijzondere en eerlijke voedsel met een verhaal.

Zijn er voorwaarden?

 

Weinig. Vastleggen in 2017 en er geldt een all-in prijs van € 1500,00.* Uitvoering en gerechten in overleg. Simpel toch?

Wat moet ik doen?*

* In de drie Noordelijke provincies

 

Als u onderstaand formulier invult dan nemen wij contact met u op om de verder mogelijkheden en details te bespreken. Het verplicht u nog tot niets.

Leuk, ik heb iets te vieren!

Bericht ontvangen!

Heeft u nog vragen? Bellen of mailen kan natuurlijk altijd ook: 

Herman J. van Vliet , info@lekkeretrek.com of 06-53980901

Diclaimer: LekkereTrek behoudt zich het recht voor eventuele opdrachten te weigeren

bottom of page