top of page
Duurzame houten woning, binnenkort op de markt, richtprijs € 730.000 k.k.
download.jpg
DSC_0113.JPG

Duurzaam gebouwd houten huis 
 

tekening begane grond huis.jpg
tekening verdieping huis.jpg

Vanwege tragische familieonstandigheden moeten we ons droomhuis verkopen. Een duurzaam gebouwd houten huis,
(het eerste huis uit Estland in Nederland) gebouwd voor de toekomst, goed geïsoleerd. met warmtepomp, vlas als isolatie en riet als dakbedekking. Een huis om de kleinkinderen te ontvangen, met een mooie (wijn) kelder. Op een ruime kavel, met een gedeeld erf. Gelegen naast een natuurgebied, aan een klein weggetje, maar 10 minuten rijden van de snelweg. Op een afstand van 25km ten zuiden van de stad Groningen. Een stad met wekelijkse markten en een enorm cultuuraanbod. 
Een thuis waar je kunt genieten van de dieren, maar je niet de zorg hebt.

De kavel ligt op een gedeeld erf, maar met eigen privacy. Met een ruime parkeerplaats en oplaadmogelijkheid voor een electrische auto. Met een groententuin, bessentuin, een moerbei en wichterstruiken.

 

Indeling benedenverdieping

De benedenverdieping bestaat uit grote woonkamer met openkeuken, een hal  achter de voordeur en toegang tot de kelder. Een slaapkamer, gelijkvloers, een badkamer en apart toilet. Er is aan de achterkant een deur naar buiten.

Indeling eerste verdieping 

Op de eerste verdieping  bereik je vanaf een ruime overloop, 4 slaapkamers, een badkamer en een verwarmde hobby/ tv kamer. Op de vliering huist een ventilatiesysteem met warmte terugwinning.

Specificatie huis

Ligging in landelijk gebied aan rustig boerenweggetje, woning heeft 5 slaapkamers, 2 badkamers, grote kelder, bouwjaar 2005, tuin met een oppervlakte van ruim 2200 m2.

 

Woning gevels stenen borstwering van behandeld grenenhout met riet gedekt. Geheel geïsoleerde beglazing (HR ++), dak muur en vloerisolatie, verwarming middels aardwarmte, met warmtewisselaar in horizontaal systeem.


Begane grond: vloerverwarming, badkamer in de eerste verdieping vloerverwarming en muziekkamer heeft wandverwarming. Warm water via warmtewisselaar. Elektrisch 9 groepen en krachtstroom. Verzorgde keuken met granieten aanrecht en afzuigkap.

Woning: Entree, hal, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, badkamer met houten douche, houten zitbad en wastafel. Kelder van ca 20m2, met warmtepomp in seperate ruimte. Woonkamer, open keuken, slaapkamer met hal naar achterdeur.

1e verdieping: overloop, badkamer met houten douchecabine, toilet en wastafel. 4 slaapkamers, waarvan 2 met balkon, tv/muziekkamer met wandverwarming en balkon.

Woonoppervlakte 200m2 inhoud 600m3

ons huis door Pieter Knorr.jpg

De bekende schilder Pieter Knorr liet zich door dit huis inspireren

kavelverdeling01.jpg
Kavel geselecteerd.jpg
Gedeeld erf

 

Het huis ligt op een kavel die een begrenst wordt door een weggetje met geitenwei aan de linkerkant en een kantoor/gastenverblijf, schaapskooi en woonwagen B&B aan de achterzijde.

Voordeel is dat u kunt genieten van de beesten en dat deel van natuur, maar niet de zorg en het werk daarvoor heeft.

Natuurlijk  zullen er afspraken gemaakt worden over gebruik en goed nabuurschap.

Buurt en omgeving

 

Het huis is gelegen in de Bokkebuurt, een klein buurtschap van oorsprong zeer arme bevolking.

Hier ziet u een stukje geschiedenis.

Het blauwe deel is de kavel met huis voor verkoop

Wil je al bezichtigen?

Adres

Doezumertocht 15,

9863 TE Doezum

Contact

0653980901

info@lekkeretrek.com

onder vermelding 'bezichtigen'

Voorkeurstijd

Zaterdag

9:00 – 17:00

Zondag

9:00 – 17:00 

bottom of page